Početna » Saveti za klađenje » 4 brza koraka do klađenja uživo

4 brza koraka do klađenja uživo

Klađenje je klađenje, bez obzira da li se kladite u virtuelnom ili stvarnom svetu. Uvek će opkladu činiti: izbor, ulog i kvote. Razlika je, dakle, mesto klađenja – gde polažete opkladu. Prvi put kada je polažete online – kladili se uživo ili ne – proći ćete ova 4 ko- raka:

1. Izabrati online kladionicu

Imate mogućnost da se registrujete kod više kladionica, iskoristite je.

2. Registrovati se kod online kladionice i otvoriti račun

To je vrlo jednostavna procedura. Od Vas se traži da date svoje osnovne lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i e-mail. Naravno, izabraćete i korisničko ime i lozinku.

3. Polaganje odnosno uplata depozita

Ovaj postupak je isto tako jednostavan – na ekranu (kada otvorite svoj nalog) obično imate ikonicu „Blagajnik“ ili „Depozit“, klikom na nju dobijate pristup raznim opcijama za uplatu novca:

 • Debitne kartice
 • Kreditne kartice
 • Netteler
 • Skrill
 • Bank Wire
 • Westen Union
 • Moneygram
 • Check

Nakon odabira načina plaćanja unosite sve tražene informacije uz iznos, koji želite da uplatite. Sredstva su Vam gotovo istovremeno na raspolaganju.

4. Polaganje opklade

Sada ste spremni za početak igre. Kako će izgledati taj početak zavisi od toga koju ste online kladionicu izabrali, ali princip rada je isti za sve.

 • Uz pomoć navigacije sajta pronaći ćete opciju na koju želite da položite opkladu.
 • Izaberite vrstu opklade.
 • Otvara Vam se prozor, koji predstavlja listić za klađenje.
 • Unesite visinu uloga i potvrdite ulog. (većina uplatnica će Vam pokazati iznos potencijalnog dobitka)
 • Posle potvrde opklade, novac Vam se skida sa računa.
 • Bilo kakav dobitak Vam se automatski dodaje na račun.
 • Dobitak može biti povučen ili korišćen za nove opklade.

Dosta web stranica će Vam odmah pošto se prijavite prikazati izbor događaja, opklada i linija. To su uglavnom događaji koji uskoro počinju, mada mogu biti i najave skorih velikih sportskih događaja, zatim dostupne opklade na poboljšane kvote, kao i linije koje pokazuju posebno popularne događaje.

Na većini web stranica tu ćete naći i spisak svih sportova koje imaju u ponudi, klikom na željeni sport dobićete spisak svih događaja na koje se možete kladiti.

O radu online kladionicama detaljno se možete informisati na našem portalu. U posebnom članku preporučujemo Vam one najbolje – po našem mišljenju, naravno.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...

Da li i zašto se kladiti na više online kladionica istovremeno?

Odgovor na ovo pitanje je: Da, apsolutno, ako to odgovara Vašim potrebama. Mnogi kladioničari se bezrazložno vezuju za samo jednu online kladionicu, nemojte biti među njima. Nijedna online kladionica nije savršena, uvek ćete nečim biti nezadovoljni i ne postoji nijedan razlog zašto biste sebi uskraćivali bilo koju potrebu (kladioničarsku) zbog osećaja nesi- gurnosti najčešće izazvanog strahom od virtuenog sveta. Da li biste to činili u stvarnom svetu ili biste tražili novo mesto za klađenje? Ne samo da nema potrebe da se ustručavate, već Vam korišćenje više online kladionica istovre- meno može doneti i znatnu korist kao kladioničaru, naravno govorimo o ...