Početna » Saveti za klađenje » 8 saveta kako poboljšati klađenje

8 saveta kako poboljšati klađenje

Pitate se: kako da usavršite Vaše kladioničarsko umeće? Za početak poštujte principe, koje su za Vas sastavili iskusni kladioničari:

1. Izaberite da se kladite na onaj sport, koji najbolje poznajete. – nemojte se kladiti na više od dva sporta, jer samo malobrojni su uspešni u klađenju na veći broj sportova.

2. Ne možete svaku opkladu dobiti, ali bi trebalo da uvek znate da obrazložite svaku opkladu, koju ste položili.

3. Naučite ”Hendikep” opklade – to je veoma pouzdan način da pronađete potencijalne op- klade sa visokom vrednošću. Ovladavanje Hendikepom nije lako, ali se isplati. Najbolje se nauči kroz iskustvo. Osnovne principe ove strategije možete pročitati I na našem portal u tekstu “O opkladama”.

4. Pronalazite uvek najpovoljnije kvote i linije za svaku opkladu – to zahteva samo malo Vašeg vremena.

5. Naučite da upravljate svojim novcem. – to je jedna od značajnijih veština, koju poseduje svaki uspešan kladioničar. Upravljanje novcem je veoma jednostavno: postavite sebi određene smer- nice i zatim ih se pridržavate.

6. Držite emocije pod kotrolom i budite disciplinovani – tako ćete doći do šansi za veću zaradu na duže staze.

7. Vodite evidenciju svojih klađenja i analizirajte ih. – tako možete uvideti, koja strategija “radi” za Vas, a koja ne. Ovo Vam može koristiti da svoj profit dovedete do maksimuma.

8. Dobar kladioničar je ujedno i dobar matematičar, dobar poznavalac sporta, razume koncept vrednosti kvota, poseduje emocionalnu kontrolu, disciplinovan je, strpljiv je, zna da analizira in- formacije i zna da upravlja svojim novcem.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...

Da li i zašto se kladiti na više online kladionica istovremeno?

Odgovor na ovo pitanje je: Da, apsolutno, ako to odgovara Vašim potrebama. Mnogi kladioničari se bezrazložno vezuju za samo jednu online kladionicu, nemojte biti među njima. Nijedna online kladionica nije savršena, uvek ćete nečim biti nezadovoljni i ne postoji nijedan razlog zašto biste sebi uskraćivali bilo koju potrebu (kladioničarsku) zbog osećaja nesi- gurnosti najčešće izazvanog strahom od virtuenog sveta. Da li biste to činili u stvarnom svetu ili biste tražili novo mesto za klađenje? Ne samo da nema potrebe da se ustručavate, već Vam korišćenje više online kladionica istovre- meno može doneti i znatnu korist kao kladioničaru, naravno govorimo o ...