Početna » Saveti za klađenje » 8 saveta kako poboljšati klađenje

8 saveta kako poboljšati klađenje

Pitate se: kako da usavršite Vaše kladioničarsko umeće? Za početak poštujte principe, koje su za Vas sastavili iskusni kladioničari:

1. Izaberite da se kladite na onaj sport, koji najbolje poznajete. – nemojte se kladiti na više od dva sporta, jer samo malobrojni su uspešni u klađenju na veći broj sportova.

2. Ne možete svaku opkladu dobiti, ali bi trebalo da uvek znate da obrazložite svaku opkladu, koju ste položili.

3. Naučite ”Hendikep” opklade – to je veoma pouzdan način da pronađete potencijalne op- klade sa visokom vrednošću. Ovladavanje Hendikepom nije lako, ali se isplati. Najbolje se nauči kroz iskustvo. Osnovne principe ove strategije možete pročitati I na našem portal u tekstu “O opkladama”.

4. Pronalazite uvek najpovoljnije kvote i linije za svaku opkladu – to zahteva samo malo Vašeg vremena.

5. Naučite da upravljate svojim novcem. – to je jedna od značajnijih veština, koju poseduje svaki uspešan kladioničar. Upravljanje novcem je veoma jednostavno: postavite sebi određene smer- nice i zatim ih se pridržavate.

6. Držite emocije pod kotrolom i budite disciplinovani – tako ćete doći do šansi za veću zaradu na duže staze.

7. Vodite evidenciju svojih klađenja i analizirajte ih. – tako možete uvideti, koja strategija “radi” za Vas, a koja ne. Ovo Vam može koristiti da svoj profit dovedete do maksimuma.

8. Dobar kladioničar je ujedno i dobar matematičar, dobar poznavalac sporta, razume koncept vrednosti kvota, poseduje emocionalnu kontrolu, disciplinovan je, strpljiv je, zna da analizira in- formacije i zna da upravlja svojim novcem.

Ostavite odgovor