Početna » Saveti za klađenje » 9 prednosti online klađenja

9 prednosti online klađenja

Ako se do sada niste kladili uživo, propuštate mnogo. Mi ćemo Vam u narednih nekoliko redova objasniti šta propuštate i u čemu biste mogli uživati u slučaju da pokušate:

  1. Vrlo je uzbudljivo – probajte ga bar jednom, makar samo zabave radi. Ustvari možete od njega zaraditi novac, pazite samo da koristite usluge pouzdane kladionice.
  2. Jednostavno je – ko god je jednom položio opkladu, zna da se uživo kladi.
  3. Praktično je – nekoliko klikova Vas deli od polaganja opklade i šanse za dobitak.
  4. Sigurno je – online kladionice su, danas, vrlo pouzdane i uvek ih možete proveriti. Ukoli- ko ste nesigurni savet uvek možete potražiti na našem portalu.
  5. Veliki broj dodatnih opklada na raspolaganju – pa samim tim i veći broj šansi za dobitak.
  6. Opklade polažete mnogo bolje informisani – ako uz to imate zavidno sportsko znanje Vi ćete preciznije predvideti razvoj događaja i reagovati brže od kladionice.
  7. Omogućava kontrolu rizika – možete uz pomoć nekih tehnika smanjiti gubitke kada je procena pogrešna ili „zaključati“ neku dobit kada se stvari odvijaju u Vašu korist. Više o ovome možete pročitati u članku o Hedging strategiji.
  8. Vrednosti kvota i linija su veće nego kod klasičnih kladionica.
  9. Imate pravo na bonuse, nagrade i promocije kao i kod ostalih oblika online klađenja.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

4 brza koraka do klađenja uživo

Klađenje je klađenje, bez obzira da li se kladite u virtuelnom ili stvarnom svetu. Uvek će opkladu činiti: izbor, ulog i kvote. Razlika je, dakle, mesto klađenja – gde polažete opkladu. Prvi put kada je polažete online – kladili se uživo ili ne – proći ćete ova 4 ko- raka: 1. Izabrati online kladionicu Imate mogućnost da se registrujete kod više kladionica, iskoristite je. 2. Registrovati se kod online kladionice i otvoriti račun To je vrlo jednostavna procedura. Od Vas se traži da date svoje osnovne lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i e-mail. Naravno, izabraćete i ...

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...