Početna » Saveti za klađenje » Avansno klađenje

Avansno klađenje

Znate šta je avans, a znate li šta je avansno klađenje? Ukoliko ne znate, mi ćemo Vam upravo sada objasniti.

Avansno klađenje je vrsta online klađenja, koja započinje i završava se u klasičnoj kladionici. Ukratko ceo proces teče ovako:

Registrujete se za u najbližoj poslovnici kladionice, tom prilikom dobijate karticu, koja Vam služi za uplatu avansa i za isplatu dobitka. Karticu dobijate odmah uz ličnu kartu.

Prvi put kada uplaćujete novac za klađenje, uplaćujete ga prilikom registracije, a potom u bilo kojoj ekspozituri Vaše kladionice (neke kladionice Vam uz karticu daju i lozinku uz pomoć koje ulazite 1. put na nalog i za koju važi preporuka da je odmah i promenite, zbog sigurnosti podataka).

Samo klađenje odigrava se online: uđete na svoj online nalog, popunite tiket i položite opkladu.

Ukoliko ostvarite dobitak, kladionica Vam ga na karticu uplaćuje.

Dobitak podižete, isključivo, u onoj kladionici u kojoj ste se registrovali i dobili karticu.

Svaka kladionica određuje najnižu uplatu za avans i uglavnom nije ispod 500 dinara. Dobitke ni- že od 10000 dinara možete podići bez najave, dok za veće iznose potrebno je da poslovnicu obavestite o svom dolasku.

Pojedine kladionice imaju svoje android platforme za avansno klađenje.

Prednosti avansnog klađenja

Avansno klađenje Vam omogućava da se kladite bilo kad i bilo gde, 365 dana u godini, 24 časa.

Ono Vam daje i mogućnost da se kladite daleko od znatiželjnih pogleda drugih ljudi.

Možete ga koristiti u svakom obliku online klađenja (uživo, mobilnom, exchange, fantasy).

Pruža Vam mogućnost da brzo reagujete prilikom promene kvota.

Da li ste spremni da se kladite?

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...

Da li i zašto se kladiti na više online kladionica istovremeno?

Odgovor na ovo pitanje je: Da, apsolutno, ako to odgovara Vašim potrebama. Mnogi kladioničari se bezrazložno vezuju za samo jednu online kladionicu, nemojte biti među njima. Nijedna online kladionica nije savršena, uvek ćete nečim biti nezadovoljni i ne postoji nijedan razlog zašto biste sebi uskraćivali bilo koju potrebu (kladioničarsku) zbog osećaja nesi- gurnosti najčešće izazvanog strahom od virtuenog sveta. Da li biste to činili u stvarnom svetu ili biste tražili novo mesto za klađenje? Ne samo da nema potrebe da se ustručavate, već Vam korišćenje više online kladionica istovre- meno može doneti i znatnu korist kao kladioničaru, naravno govorimo o ...