Početna » Saveti za klađenje » Kako izabrati online kladionicu

Kako izabrati online kladionicu

Doneli ste odluku da se kladite online? Čestitamo Vam na izboru, ovaj oblik klađenja pruža daleko veće mogućnosti za klađenje od klasičnog.

Prva odluka koja se sada nalazi pred Vama je da izaberete online kladionicu u kojoj ćete se kladiti. Ukoliko dobro izaberete Vaše iskustvo biće pozitivno, a šanse za dobitak povećane. Postoji nekoliko vrhunskih online kladionica i ako neku od njih izaberete zadovoljićete sve Vaše kladioničarske potrebe.
Pri izboru kladionice možemo Vam i mi pomoći kako savetima tako i preporukom. Napravili smo za Vas naš izbor najboljih online kladionica po određenim kriterijumima.

Ako ipak želite da istražujete i sami donesete odluku, savetujemo Vas da obratite pažnju na dva kriterijuma: pouzdanost kladionice i njenu pogodnost za Vas.

Pouzdanost – uvek koristite renomirane online kladionice

Ovo je veoma bitno pitanje, jer morate biti sigurni gde ostavljate novac. Većina web stranica za klađenje su pouzdane, ali postoje i one druge, koje svakako treba da izbegnete. Da biste bili si- gurni o kakvoj kladionici je reč, morate proveriti:

Da li je potpuno licencirana za online klađenje?
Radi li legalno i u skladu sa zakonskom regulativom?
Da li je prošla nezavisnu reviziju?
Poseduje li sertifikat bezbedne tehnologije?
Da li ima kriptovane (sigurne) finansijske transakcije?
Da li ima stvorenu reputaciju?
Da li ima pozitivnu istoriju isplata?
Ima li negativnih svedočenja o njoj?

Za sakupljanje ovih podataka možete koristiti internet ili se direktno obratiti online kladionici odnosno njihovoj službi za korisničku podršku. Pretraživanjem po forumima na internetu brzo ćete saznati reputaciju određene kladionice.
Ukoliko niste sigurni u pouzdanost kladionice za koju ste zainteresovani najbolje da joj ne poklonite poverenje. Uvek možete proveriti da li se nalazi na našoj listi. Sve kladionice, koje preporučujemo, su sigurne.

Pogodnosti online kladionice za Vas

Većina vodećih online kladionica pogodna je za sve, ali ako imate posebne zahteve morate ih uzeti u obzir.
Na primer: ako želite da se uglavnom kladite uživo, web stranica mora imati dobru platformu za to, a ako želite klađenje putem „pametnih“ telefona potrebne su dobre mobilne aplikacije.

Kako izabrati online kladionicu

Većina online kladionica ima u ponudi širok spektar sportova na koje možete da se kladite. Morate, ipak, obratiti pažnju na to koje se opcije klađenja nude i kolika je pokrivenost događaja za određeni sport. Veća pokrivenost, naravno, povećava šanse za dobitak.

Ako znate šta želite, kakvu online kladionicu, uz dosta internet istraživanja naći čete ono što tražite. Pitanje je samo da li je to najbolja opcija koju ste mogli pronaći. Zato Vam još jednom savetujemo, pročitajte naše preporuke.

Mi smo napisali i detaljne recenzije za nekoliko vodećih online kladionica, a na osnovu ličnih iskustava i dodatnih istraživanja. Tu ćete pronaći podatke o dostupnim opcijama depozita i klađenja, pokrivenosti događaja i relevatnosti online kladionica.

Uštedite sebi vreme, oslonite se na nas: Kladioničarske stranice
Najpopularnije kategorije: fudbal, košarka, tenis, američki fudbal, bejzbol, golf, uživo klađenje, mobilno klađenje.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

4 brza koraka do klađenja uživo

Klađenje je klađenje, bez obzira da li se kladite u virtuelnom ili stvarnom svetu. Uvek će opkladu činiti: izbor, ulog i kvote. Razlika je, dakle, mesto klađenja – gde polažete opkladu. Prvi put kada je polažete online – kladili se uživo ili ne – proći ćete ova 4 ko- raka: 1. Izabrati online kladionicu Imate mogućnost da se registrujete kod više kladionica, iskoristite je. 2. Registrovati se kod online kladionice i otvoriti račun To je vrlo jednostavna procedura. Od Vas se traži da date svoje osnovne lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i e-mail. Naravno, izabraćete i ...

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...