Početna » Saveti za klađenje » Klađenje uživo – osnove

Klađenje uživo – osnove

Sa razvojem interneta desile su se mnoge promene u našim životima, posebno u onom segmen- tu, koji se odnosi na slobodno vreme, zabavu. Među savremene i veoma popularne oblike zaba- ve spada online klađenje i posebno, klađenje uživo. Klađenje uživo svoju popularnost duguje svojoj jednostavnosti, kao i velikom broju novih mogućnosti za klađenje i dobitak.

Na ovoj stranici našeg portala upoznaćemo Vas sa suštinom klađenja uživo i uz to Vam pokloniti i pregršt saveta iskusnih kladioničara.

Zamolili bismo Vas da pre nego započnete upoznavanje sa klađenjem uživo, najpre se vratite na našu stranicu – Vodič za početnike – i potsetite se svega što smo Vam do sada rekli.

Osnove klađenja uživo

Klađenje uživo pruža Vam neslućene mogućnosti za zabavu i zaradu. Ovaj tekst pomoći će Vam da se upoznate sa osnovnim principima na kojima funkcioniše, ali i da otkrijete kakve mogućnosti pruža za klađenje.

Prednosti klađenja uživo

Ukoliko je nesigurnost razlog Vašeg dvoumljenja da li da se kladite uživo ili ne – onda Vam pre- poručujemo da ovaj tekst pročitate. Ovde ćete saznati šta uživo klađenje izdvaja od drugih ob- lika klađenja i kako Vam te prednosti, kao kladioničaru, mogu koristiti.

Kako izabrati online kladionicu

Sada kada ste upoznati kako se klađenje odvija, potrebno je da naučite kako da izaberete online kladionicu gde ćete položiti opkladu. Trudite se da koristite usluge, isključivo, uglednih web stranica, vodeći računa i o nekim drugim faktorima – koje i zašto saznaćete u ovom našem tekstu.

Osnovno o bonusima kladionica

Šta su bonusi? Zašto ih kladionice nude? Vrste bonusa? Treba li ih prihvatiti? Ukratko, sve što treba da znate o bonusima saznaćete iz teksta koji sledi.

Da li i zašto treba koristiti više online kladionica istovremeno

Ne samo da treba, već je i poželjno da koristite usluge više online kladionica istovremeno. Takav način igre omogućuje Vam veće šanse za dobitak, ali Vam i pomaže da steknete što bolje kladioničarsko isku- stvo. O ovoj temi detaljnije ćemo Vas informisati u članku, koji sledi.

Činjenice koje treba da znate o klađenju uživo

Naslov teksta govori sve – ovde ćete naći pregršt saveta i informacija koji su Vam neophodni za uspečno klađenje uživo. Nemojte samo pročitati teks, poslušajte nas.

Četiri koraka do klađenja uživo

Tekst u kome smo Vam postupno objasnili kako funcioniše klađenje uživo, ali u principu i svako online klađenje. Uverićete se da je veoma jednostavno i da nemate razloga da oklevate i sumnjate da li treba da svoje kladioničarske sposobnosti proverite i u ovom načinu klađenja.

Online kladionice koje Vam preporučujemo

Znamo da izabrati kladionicu nikad nije lako, pogotovo na internetu gde je izbor zaista velik. Najvažije je doći do pouzdane i dobre kladionice. Nudimo Vam našu pomoć. Sve kladionice, ko- je Vam predlažemo pružiće Vam sigurnost klađenja i nezaboravno iskustvo.

Razvrstali smo ih prema određenim kriterijumima:

Najbolji od najboljih:

Pogodne za klađenje na određene sportove:

Fudbal

Američki fudbal

Tenis

Košarka

Formula 1

Golf

Hokej

Bejzbol

Pogodne samo za određeni oblik klađenja:

Klađenje uživo

Mobilno klađenje

Kako da poboljšate klađenje

Sada kada ste upoznati sa osnovama klađenja uživo, možete razmišljati i o poboljšanju Vaših kladioničarskih sposobnosti. Klađenjem putem interneta lakše postavljate opkladu, ali osvaja- nje dobitaka nije olakšano.

Ovaj tekst je za one koji žele više da znaju, koji žele da napreduju i postanu uspešni kladioni- čari.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

4 brza koraka do klađenja uživo

Klađenje je klađenje, bez obzira da li se kladite u virtuelnom ili stvarnom svetu. Uvek će opkladu činiti: izbor, ulog i kvote. Razlika je, dakle, mesto klađenja – gde polažete opkladu. Prvi put kada je polažete online – kladili se uživo ili ne – proći ćete ova 4 ko- raka: 1. Izabrati online kladionicu Imate mogućnost da se registrujete kod više kladionica, iskoristite je. 2. Registrovati se kod online kladionice i otvoriti račun To je vrlo jednostavna procedura. Od Vas se traži da date svoje osnovne lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i e-mail. Naravno, izabraćete i ...

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...