Početna » Kladionica » Lucky Six bingo kladionica

Lucky Six bingo kladionica

Volite li da igrate „Bingo“? Online kladionice Vam i to nude. Bingo igra 6/48 ili Lucky six je po- sebno popularna među igračima – garantuje dobru zabavu, mnogo uzbuđenja, osvajanje dobi- taka i klađenje. Da li ste zainteresovani?

Osnovno o Lucky six

Birate 6 od 48 brojeva i uplaćujete online tiket.

Online „bubanj“ izvlači 35 kuglica. Izvlačenje, iako virtuelno, odvija se u realnom vremenu, dak- le, uživo.

Osvojili ste dobitak ako je izvučena Vaša kombinacija brojeva.

Visina dobitka zavisi od toga koliko je brzo izvučeno Vaših 6 brojeva.

Maksimalni dobitak osvajate ako je Vaša kombinacija prvih 6, a minimalni poslednjih 6 brojeva.

S Vašim brojevima možete se kladiti na više načina i tako napraviti više kombinacija sa jednim tiketom.

Vrste opklada

Kombinovani tiket – imate opciju da se kladite sa kombinacijom do 10 brojeva ili da iza- berete do 8 različitih kombinacija brojeva na jednom tiketu.

Detelina bonus – u svakoj igri dva polja kriju simbole deteline. Ako je Vaš tiket dobitan i na jednom broju imate simbol deteline Vama se dobitak duplira, ukoliko pak ste izvukli i drugi broj sa oznakom deteline Vaš dobitak se utrostručuje!

Kolor klađenje – možete se kladiti na jednu od 8 dostupnih boja. Tiket je dobitan ako sve kuglice budu izvučene u boji na koju ste tipovali.

Progresivni Jackpot – u svakoj igri deo novca odvaja se u Jackpot fond. Na svakom tiketu postoje 4 cifre koje predstavljaju Jackpot code. Dobitnik Jackpot –a ste ako se cifre na Vašem tiketu podudaraju sa onima na ekranu.

Specijalne opklade – razne opklade: zbir prvih 5 kuglica, boja 1. kuglice, da li će broj na 1. kuglici biti veći ili manji od 24.5, da li će poslednja kuglica biti paran ili neparan broj…

Bonus igra – ova igra se pojavljuje povremeno, nakon što su opklade zatvorene. Njen po- četak simbolizuje crveni ekran sa grafikonom bonus igre. U ovoj igri osvajate duple dobi- tke.

Nadamo se da smo Vas zaintrigirali. Iskušajte svoju sreću, opustite se i uživajte.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Sportsko klađenje

Ako želite da se online i(li) uživo kladite, a ne možete da se oslobodite sumnji vezanih za pouz- danost i bezbednost ovog oblika klađenja – pročitajte ovaj tekst. Online kladionice nastale su tokom 90 –tih godina XX veka, uporedo sa razvojem interneta. U početku internet prevare su bile česte. I danas su mnogi skeptični u vezi online deponovanja no- vca i klađenja, ali bez razloga. Pouzdanost isplate dobitaka i bezbednost ličnih podataka Vam kod online kladionica zagarantovani. Da je reč o ozbiljnim i legalnim kompanijama dovoljno Vam govori podatak da su neke od njih prisutne i na berzama. Iako postoje ...

Kritički osvrt na sportske kladionice online

Web portal „Kladionica uživo“ vodi računa da preporuke, koje Vam daje, uistinu jesu najbolje online kladionice. Rangiranje smo izvršili u nekoliko kategorija, kako bi Vam olakšali pronalaže- nje adekvatnog izbora. Još jednom Vas uveravamo da su naše preporuke sigurne, ugledne i onli- ne kladionice s kojima ćete imati samo pozitivna kladioničarska iskustva. Ipak, jasno nam je da mnogi od vas žele da sami istraže kladionice pre nego što se odluče za jednu ili više njih. I Vama, koji ste se odlučili za samostalno istraživanje, nudimo pomoć u vidu recenzija naših preporuka. Recenzije sadrže sve informacije, koje su Vam potrebne za ...