Početna » Sistemi za klađenje » Martingale sistem za klađenje

Martingale sistem za klađenje

Martingale sistem spada među najpopularnije sisteme za klađenje na svetu, zbog svoje jednos- tavnosti,kao i predubeđenja da u krajnjem ishodu garantuje profit.

To je sistem po kome se Vaš ulog duplira nakon svakog Vašeg poraza kako bi ste pokrili gubitak. Dupliranje uloga nastavljate sve dok ne osvojite opkladu, tada se vraćate na početni ulog.

Veoma je važno da pažljivo odredite visinu početnog uloga, jer kod ovog sistema uzastopni niz promašaja Vaš ulog veoma brzo drastično uveća. Najbolje je, zato, da počnete sa relativno malim ulozima.

Prednosti i mane ovog sistema

Prednosti:

Jednostavan je za primenu. – Svako ko je ikad ušao u gubitnički niz došao je na ovu ide- ju bez obzira da li je čuo za Martingale sistem ili ne.

Mane:

U slučaju većeg gubitničkog niza početni ulog se veoma brzo znatno uveća ( početni ul- og od1€ posle 10 uzastopni promašaja naraste na 512€). – Ukratko, glavna mana mu je velika riskantnost.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Parlay strategija za klađenje

Parlay strategija podrazumeva višestruke opklade na jednom ulogu. Opkladu dobijate samo ako su sve prognoze na datom ulogu tačne u suprotnom gubite opkladu. Ubraja se među osnovne sisteme klađenja, a zbog svoje jednostavnosti, budžeta kojeg sami od- ređujete i malog rizika pogodna za početnike u klađenju. To je sistem pozitivne progresije. Kako Parlay funkcioniše? Suština ovog sistema je reinvestiranje dobitka, tj. da Vam dobit jedne opklade služi kao ulog za drugu, druge za treću itd. Na listiću ne bi trebalo da imate vise od tri događaja jer se sa poveća-njem broja događaja drastično povećavaju i Vaše šanse da pogrešite. Ipak, ...

Moneyline strategija za klađenje

Pretstavljamo Vam još jednu strategiju – moneyline. Koristi se za klađenje na pobedu. Moneyline kvote za favorite su predstavljene negativno, a za autsajdere pozitivno. To znači da kada se kladite na favorite kvota govori koliko treba da uložite da biste osvojili 100$, dok kad se kladite na autsajdera, kvota pokazuje dobit na uloženih 100$. Pretvaranje moneyline u decimal- ne kvote kada se kladite na pobednika vršite tako što ulog delite sa decimalnim koeficijentom, dok kod opklade na slabiju ekipu ulog množite sa decimalnim koeficientom. Moneyline strategija Sve moneyline opklade iskazane su verovatnoćom, koju dobijate uz pomoć formule: rizik/povratak = verovatnoća ...