Početna » Sistemi za klađenje » Najopularniji sistemi za klađenje

Najopularniji sistemi za klađenje

Voli te li da se kladite? Voli te li zabavu? Voli te li da pobeđujete? Volite li da zarađujete? Imamo predlog za Vas:

Naučite kladioničarske strategije i sistemi za klađenje mogu postati veoma unosna zabava.

Na ovoj stranici našeg portala predstavićemo Vam 10 strategija, odnosno sistema za klađenje i tako Vam pomoći da započnete svoju kladoničarsku avanturu.

Fibonacci sistem

Jedan od sistema za klađenje, koje bi svaki početnik, pa i Vi, trebalo da zna. Zasniva se na poziti- vnoj progresiji i pomaže Vam da ovladate veštinom upravljanja bankrolla tj budžetom predviđe- nim za klađenje. Veštinom, kojom morate vladati ukoliko želite da postanete uspešan kladioni- čar.

DʹAlambertov sistem

Još jedan system koji početnicima pomaže da nauče kako da upravljaju svojim kladioničarskim budžetom. To je sistem negativne negativne progresije o kojem biste trebali da znate sledeće:

Martingale sistem

Sistem kojeg se svako ko se kladio dosetio, bez obzira da li je imao ikakvih znanja o kladioničar- skim strategijama ili ne. Cilj ove strategije je da Vam pokrije gubitke, ali se često desi suprotno da Vam uveća gubitke. O kakvoj strategiji je reč pročitajte u članku, koji sledi.

Arbitražno klađenje

Jedna od veoma popularnih strategija, koju kladionice ne vole jer igračima, Vama, u dužem vre- menskom periodu donosi znatnu finansijsku dobit. Osnovni princip ove strategije je polaganje opklada na sve moguće ishode. Ova strategija Vam osigurava da uvek ostvarite profit nezavisno od ishoda meča.

Hedging strategija

Ova strategija je veoma slična “Arbitraži”, što mnoge kladioničare zbunjuje pa je često nepravil- no koriste. Uz naše objašnjenje, Vama se greške neće dešavati. Cilj ove strategije je zaštita pos- tojećih opklada od mogućih gubitaka.

Kelly kriterijum

Strategija, koja izaziva protivrečne stavove – dok se mnogi profesionalni kockari kunu u nju, dot- le je drugi smatraju bezvrednom. Može se primeniti u vise oblika kockanja, a ne samo u sport- skom klađenju. U ovom članku objasnićemo šta je Kelly kriterijum i dati odgovore na neke nedo- umice koje izaziva.

Moneyline strategija

Moneyline strategija prvenstveno se koristi za bejzbol i hokey, a zatim i za fudbal i košarku, kao alternative za Point Spread strategiju. Ovom strategijom se kladite na pobednika.

Parlay strategija

Moćna strategija za velike igrače. Ukoliko želite da se nađete u toj grupi naš članak će Vam biti od koristi, jer mnogi je pogrešno i na svoju štetu upotrebljavaju. Reč je o višestrukim opklada- ma na jednom ulogu.

Point Spread strategija

Ova strategija je, uglavnom, vezana za klađenje na američke sportove. Za svaki sport, na koji se primenjuje, postoje posebna pravila. Naravno, postoje i opšta pravila. U našem članku saznaće- te sve što je potrebno za primenu ove izuzetno profitabilne strategije.

Total strategija

Ako želite da se kladite na ukupan broj poena ili golova… na meču, primenjivaćete ovu strategi- ju. U članku, koji sledi objasnićemo Vam kako ova strategija funkcioniše.

Back – Lay strategija

Strategija koja će Vas osvojiti, kada je prvi put zaigrate. Pruža neslućene mogućnosti za zabavu, uzbuđenje, ali i zaradu. U pitanju je trgovina kvotama na način da Vi određujete kvote, kao i visinu dobitka. Ako smo Vas zainteresovali pročitajte naš članak.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Parlay strategija za klađenje

Parlay strategija podrazumeva višestruke opklade na jednom ulogu. Opkladu dobijate samo ako su sve prognoze na datom ulogu tačne u suprotnom gubite opkladu. Ubraja se među osnovne sisteme klađenja, a zbog svoje jednostavnosti, budžeta kojeg sami od- ređujete i malog rizika pogodna za početnike u klađenju. To je sistem pozitivne progresije. Kako Parlay funkcioniše? Suština ovog sistema je reinvestiranje dobitka, tj. da Vam dobit jedne opklade služi kao ulog za drugu, druge za treću itd. Na listiću ne bi trebalo da imate vise od tri događaja jer se sa poveća-njem broja događaja drastično povećavaju i Vaše šanse da pogrešite. Ipak, ...

Moneyline strategija za klađenje

Pretstavljamo Vam još jednu strategiju – moneyline. Koristi se za klađenje na pobedu. Moneyline kvote za favorite su predstavljene negativno, a za autsajdere pozitivno. To znači da kada se kladite na favorite kvota govori koliko treba da uložite da biste osvojili 100$, dok kad se kladite na autsajdera, kvota pokazuje dobit na uloženih 100$. Pretvaranje moneyline u decimal- ne kvote kada se kladite na pobednika vršite tako što ulog delite sa decimalnim koeficijentom, dok kod opklade na slabiju ekipu ulog množite sa decimalnim koeficientom. Moneyline strategija Sve moneyline opklade iskazane su verovatnoćom, koju dobijate uz pomoć formule: rizik/povratak = verovatnoća ...