Početna » Kladionica » Online kladionice

Online kladionice

Želite da se kladite online, ali niste sigurni koju online kladionicu da izaberete? Ukoliko prihva- tite našu pomoć i izaberete online kladionicu(e), koju mi preporučujemo, uživaćete u nezabora- vnom kladioničarskom iskustvu i zabavi. Naše dugogodišnje iskustvo klađenja stoji iza ove rang liste najboljih online kladionica. Poslušajte nas i uverićete se da su ovo trenutno najbolje internet kladionice.

Online kladionice po kategorijama

Razlika u kvalitetu online kladionica najvidljivija je u odnosu prema dva nova i popularna oblika – uživo i mobilnog – klađenja. Neke sasvim solidne internet kladionice nemaju platforme za njihovo korišćenje ili su im platforme veoma loše.

Ovo je za mnoge ljude, a verujemo i za Vas, veoma važno i zato je naš prvi kriterijum za rangira- nje kladionica upravo postojanje ovih platformi:

 • Mobilno klađenje
 • Uživo klađenje

Kritički osvrt na online kladionice

Izbor kladionice podjednako je važan kao i izbor opklade, ako ne i važniji. Postoje online kladio- nice, koje se izdvajaju po kvalitetu i pouzdanosti svojih usluga. Možete ih birati prema različitim kriterijumima i zato je teško napraviti jasnu podelu na dobre i loše kladionice. Pokušali smo da Vam jednostavnim kritičkim prikazom, olakšamo izbor. Ukoliko želite da odmah započnete sa klađenjem, izaberite neku od naših 5 preporuka i nećete se pokajati.

Međutim, ako želite da sami donesete odluku. Pre otvaranja online računa dobro se informišite. Pročitajte naše recenzije internet kladionica. Trudili smo se da naš kritički osvrt bude nepristas- tan bez obzira da li se radi kladionici iz grupe TOP 5 ili nekoj drugoj.

Kako izabrati online kladionicu

Izbor kladionice zavisi od Vas i Vaših kriterijuma. Većina stranica je pouzdana i zadovoljava pristojne standarde, ali ima i onih drugih s toga ne žurite sa odlukom. U tekstu koji sledi objasni- ćemo Vam o čemu treba da vodite računa kada birate online kladionicu.

Kladionica uživo i sportsko klađenje

Članak o online kladionicama – osnovne činjenice koje treba da znate.

Kako rangiramo online kladionice

Naš izbor internet kladionica nije slučajan. Trudili smo se da, u ovom trenutku, najbolje opcije istaknemo. Promene u virtuelnom svetu su brze i mi ćemo s vremena na vreme naše rang liste ažurirati. Proces rangiranja je komplikovan i mi Vam ga ne možemo detaljno opisati, ali s druge strane, znamo i da mnoge od vas zanima prema kojim kriterijumima smo rangirali kladionice. Zato ćemo ovim tekstom pokušati da zadovoljimo vašu radoznalost.

Ukratko, mi procenjujemo kako online kladionice zadovoljavaju određene kriterijume. To čini- mo uz pomoć testiranja i dodatnih istraživanja. Prilikom procenjivanja uzimamo i važnost krite- rijuma u obzir. One kladionice koje su zadovoljile naše najviše standarde izdvojili smo u TOP 5.

Kriterijuma za rangiranje ima mnogo, a među njima najvažniji su:

 • Opcije uplata
 • Sigurnost i bez- bednost
 • Jednostavnost upotrebe
 • Izbor sportova za klađenje
 • Opcije klađenja
 • Reputacija i isto- rija
 • Brzina isplate
 • Bonusi i nagrade
 • Kvote i linije
 • Korisnička podrš- ka

Opcije uplata – većina kladionica omogućava Vam lako deponovanje sredstava na njihovom on- line računu. Međutim, kladionice se razlikuju po opcijama uplata koje Vam pružaju. Izdvojili smo za Vas online kladionice sa velikim mogućnostima uplate depozita.

Reputacija i istorija – razloge za ovaj kriterijum ne treba posebno naglašavati. Mi ne ignorišemo nove internet kladionice, ali Vam rado preporučujemo one koje su se već dokazale.

Sigurnost i bezbednost – dva veoma bitna faktora za svakog kladioničara. Sve kladionice, koje Vam preporučujemo licencirane su od strane institucija zaduženih za izdavanje dozvola i garantuju sigurnost Vašeg novca i ličnih podataka.

Brzina isplate – budite uvereni da su kod nas visoko rangirane mogu biti samo one kladionice, koje imaju kratke rokove za isplatu dobitaka i niske naknade za povlačenje novca .

Jednostavnost upotrebe – lakoća snalaženja na internet stranici je interes i Vas kao kladioničara i same kladionice. Zato smo posebno rangirali sve one kladionice, koje Vam sa ovog aspekta olakšavaju klađenje.

Bonusi i nagrade – pažljivo smo analizirali bonuse: u obzir smo uzeli ne samo visinu bonusa, već i neophodne uslove za njegovo osvajanje. Na rang kladionice uticale su i nagrade, ako ih je bilo u ponudi online kladionice.

Izbor sportova za klađenje – najlakši kriterijum za rangiranje: što veći izbor sportova u ponudi kladionice to bolje za kladioničare, Vas. Veliki izbor sportova daje Vam bolje šanse za pronalaže- nje potencijalno vredne opklade. Naše preporuke Vas informišu koji portali imaju u svojo ponu-. di sve velike sportove i pristojan izbor manjih popularnih sportova.

Kvote i linije – da bismo Vam jedan portal preporuili on mora imati konkurentne kvote i linije u suprotnom nije vredan pomena.

Opcije klađenja – ovo je još jedan veoma bitan kriterijum, jer što veći izbor opklada veće su šan- se za potencijalni dobitak. Mi ćemo Vam preporučiti online kladionice koje imaju minimum sve najpopularnije opklade i nekoliko specifičnih.

Korisnička podrška – veoma bitan kriterijum. Kada se bavite nečim kad-tad naići ćete na prob- lem ili bar želeti pojašnjenje s toga je bitno da online kladionica ima dobar servis korisničke po- drške i na svaki Vaš zahtev odgovori brzo i efikasno.

Najčešća pitanja o klađenju uživo – FAQ

Naš portal ima sveobuhvatan deo sa najčešće, od strane igrača, postavljenim pitanjima (FAQ). Podeljen je u dva dela: opšta pitanja o sportskom klađenju i pitanja o online klađenju. Odgovori su jasni i koncizni. Neka od pitanja na koja smo Vam dali odgovore su:

 • Da li je online klađenje legalno?
 • Da li je online klađenje sogurno?
 • Kako da se kladim za pravi novac online?
 • Kolika treba da je visina opklade?
 • Šta je klađenje uživo?
 • Šta je Exchange klađenje?
 • Kako mogu da povučem dobitak?
 • Koliko online kladionica mogu da koristim istovremeno?

Portal „Kladionica Uzivo“ – informacije i saveti

Naša web stranica ne pomaže Vam samo da pronađete najbolja mesta za klađenje online, već ona pokriva širok spektar kladioničarskih tema, koje su podeljene u nekoliko sekcija. Bez obzira da li ste početnik ili kladioničar sa iskustvom na našem portalu naći ćete savete kako da unapre- dite Vaše kladioničarske veštine.

Vodič za početnike u online klađenju

Sve o osnovama klađenja na jednom mestu. U 10 tekstova sažeto je sve ono što treba da znate pre nego što započnete da se kladite. Pročitaj više…

Klađenje uživo

Prvi koraci uživo klađenja, ali i više od toga. Uživo klađenje donosi mnogo više uzbuđenja i veće dobitke, ali neke i plaši. Kako postati uspešan kladioničar i kako da iskoristite sve prednosti internet kladionica pronaći ćete na ovoj stranici našeg portala. Pročitaj više…

Mobilno klađenje

Jedan od najpopularnijih oblika klađenja danas. Specifičnosti mobilnog klađenja i ono što mora- te znati pre nego što prihvatite ovaj izazov. Pročitaj više…

Sistemi za klađenje

Za uspeh u klađenju neophodno Vam je poznavanje većeg broja kladioničarskih strategija, kao i kada, kako i koju od njih primeniti. Zato nam se čini da je ovo, za Vas, najvredniji deo našeg por- tala. On će Vam pomoći da Vaše kladioniarske veštine maksimalno razvijete. Pročitaj više…

Rezultati uživo

Sve online kladionice imaju stranicu na kojoj možete pratiti rezultate više stotina liga iz raznih delova sveta i iz sportova koje imaju u svojoj ponudi. Pročitaj više…

Prenosi uživo

Sve o sportskim prenosima putem interneta (Livestream). Kako izabrati web stranicu sa koje će- te pratiti prenose? O čemu treba da vodite računa? Koje online kladionice imaju u svojoj ponudi i prenose uživo? Pročitaj više…

Online kladionica i tipping usluga

Mali broj ljudi je konstantno uspešan u klađenju, zato mnogi traže prečice. U ovom članku upo- znaćemo Vas sa „tipping“ uslugom, odnosno sa klađenjem uz pomoć preporuka profesionalaca. Saznaćete koje su prednosti, a koje mane ovakvog načina klađenja.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Predlozi za klađenje

Želite li da budete među retkim srećnicima,koji lepo zarađuju od klađenja? Upamtite, uspeh u klađenju ne dolazi preko noći. Potrebno je da uložite dosta vremena i truda, ovladate veštinom i budete disciplinivani. Za mno- ge je to prevelik napor pa u potrazi za instant zaradom traže prečice. Jedna od veoma popular- nih prečica je „tipping“ usluga, tj postavljanje opklada po savetu profesionalaca. Kao i sve drugo i ova usluga ima svoje prednosti i mane – navešćemo Vam ih. Prednosti „tipping“ usluge: Lako je dostupna – mnoge online kladionice je imaju Za većinu sportova je dostupna Štedi vreme Pruža veliki izbor ...

Sportsko klađenje

Ako želite da se online i(li) uživo kladite, a ne možete da se oslobodite sumnji vezanih za pouz- danost i bezbednost ovog oblika klađenja – pročitajte ovaj tekst. Online kladionice nastale su tokom 90 –tih godina XX veka, uporedo sa razvojem interneta. U početku internet prevare su bile česte. I danas su mnogi skeptični u vezi online deponovanja no- vca i klađenja, ali bez razloga. Pouzdanost isplate dobitaka i bezbednost ličnih podataka Vam kod online kladionica zagarantovani. Da je reč o ozbiljnim i legalnim kompanijama dovoljno Vam govori podatak da su neke od njih prisutne i na berzama. Iako postoje ...