Početna » Saveti za klađenje » Online klađenje ukratko

Online klađenje ukratko

Ako uživate u gledanju prenosa sportskih događaja, ako ste sigurni u Vaše sportsko znanje i ako ste spremni da rizikujete, onda imamo predlog za Vas:

Prihvatite izazov – kladite se uživo.

Koncept je vrlo jednostavan, zapravo on se od klasičnog online klađenja razlikuje samo po vre- menu kada se mogu polagati opklade – u toku održavanja sportskog događaja. Sve ostalo je is- to: Vi polažete opkladu kod kladioničara uz plaćanje uloga; ako pobedite isplaćuje Vam se dobi- tak, ako izgubite Vaš ulog ostaje kladioničaru.

Online klađenje

Međutim, činjenica da se opklada polaže u vreme odigravanja sportskog događaja drastično menja stvari. Promene se odnose kako na rad kladionice, tako i Vas igrača. Kod klasičnog klađe- nja postavljanje kvota, linija, kao i polaganje opklade, završavaju se pred sam početak meča. S druge strane kod klađenja uživo igra počinje tek sa početkom meča. I kladionice i igrači moraju brzo reagovati na promene tokom održavanja sportskog događaja.

Kvote i linije se stalno menjaju u zavisnosti od promena na sportskom terenu, odnosno u real- nom vremenu. Kladionice, isto tako, mogu menjati opklade i dodavati nova tržišta. To se često, na primer, događa pri teniskim mečevima – u slučaju održavanja tie-break, dodaju se posebna tržišta za taj deo igre.

Rekli smo Vam već da je proces polaganja opklade uglavnom isti kao i obično. Međutim, neophodna je i koncentrisanost na meč, brzo razmišljanje i analiziranje situacije na terenu i još brže odlučivanje o polaganju opklade kako bi ste pobedili kladionicu. Brzina i uzbuđenje je ono što uživo klađenje izdvaja od ostalih oblika klađenja.

Vrste opklada

Ono što je najlepše kod uživo klađenja su opklade i njihova raznolikost. Neke opklade se mogu postaviti samo tokom trajanja meča, ranije ne. Možete se kladiti na igrača koji sledeći daje gol ili pobeđuje u sledećem gemu… Nemoguće je nabrojati kakve sve vrste opklada možete položiti.

Dostupna tržišta i opklade razlikuju se od kladionice do kladionice. Većina kladionica ima u svo- joj ponudi samo najpopularnije sportove, dok tek poneke imaju širok raspon sportova za klađe- nje uživo. Na većini mesta naći ćete bar neki od ovih sportova: fudbal, košarka, tenis, hokej, američki fudbal, bejzbol, golf, kriket.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

4 brza koraka do klađenja uživo

Klađenje je klađenje, bez obzira da li se kladite u virtuelnom ili stvarnom svetu. Uvek će opkladu činiti: izbor, ulog i kvote. Razlika je, dakle, mesto klađenja – gde polažete opkladu. Prvi put kada je polažete online – kladili se uživo ili ne – proći ćete ova 4 ko- raka: 1. Izabrati online kladionicu Imate mogućnost da se registrujete kod više kladionica, iskoristite je. 2. Registrovati se kod online kladionice i otvoriti račun To je vrlo jednostavna procedura. Od Vas se traži da date svoje osnovne lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i e-mail. Naravno, izabraćete i ...

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...