Početna » Saveti za klađenje » Osnovno o bonusima koje nude kladionice

Osnovno o bonusima koje nude kladionice

Jedna od prednosti online kladjenja je mogućnost da steknete bonus pri uplati prvog depozita, a kasnije koristite promocije i nagrade. Sve ovo online kladionice su spremne da Vam ponude, jer u virtuelnom svetu vlada velika konkurencija.

Bez obzira da li su Vam ulozi mali ili veliki Vi ćete uz pomoć bonusa i nagrada uspeti da povećate sumu izdvojenu za klađenje (bankroll). Postoji vise vrsta bonusa i nagrada – to je i tema ovog teksta:

Bonusi koje nude kladionice i besplatne opklade

Online kladionice imaju stalnu težnju da privuku što vise novih igrača, zato će Vam nuditi razne vrste podsticaja, uglavnom bonuse. Oni su uglavnom vezani za depozit i uslov. Postoje dva do tri najčešća oblika bonusa:

Bonus se direktno dodaje na Vaš račun, ali da biste ga povukli, odnosno mogli da koristi- te, morate ispuniti uslov koji je vezan za klađenje – često je potrebno nekoliko puta obr- nuti depozit da bi se on kao i ostali dobici preuzeo.

Bonus je u obliku besplatnog kredita ili opklade. Sve se zasniva na istom principu, a razlika je u tome što Vi zadržavate dobitke od besplatnih opklada, ali ne i sam kredit. Ia- ko je manje atraktivan, manji su i uslovi za klađenje – što je, svakako, prednost.

Bonus bez depozita – poneka online kladionica (Wiliam Hill, napr) Vam uplati bonus odmah pošto se registrujete na portalu i ponudi Vam da proverite iskustvo klađenja kod njih. Vi nemate finansijske obaveze prema kladionici. Trebalo bi da budete oprezni, jer se ponekad iza takvih ponuda kriju “divlje” kladionice.

Postoje i druge opcije bonusa. Zato, pre prihvatanja bilo kojeg bonusa pročitajte i rastumačite uslove bonusa kako bi bili sigurni šta prihvatate.

Reload bonusi

Online kladionice teže i da zadrže svoje postojeće igrače i to rade gotovo na isti način uz pomoć bonusa odnosno nagrada. Postoji nekoliko načina, ali jedan od najkorišćenijih je Reload bonusi sa dodatnim punjenjem. To su ustvari fondovi i besplatne opklade, koje se dodaju Vašem nalogu kada, posle početnog, napravite novi depozit.

Ovakve bonuse neki portali nude jednom mesečno ili jednom nedeljno uz prvi deposit, a ima i onih koji nude uz svaki uplaćeni depozit. Naravno i ovi bonusi vezani su za uslove. Obavezno proverite kakvi su uslovi u pitanju.

Kladionice praktikuju i nagrađivanja svojih vernih igrača na različite načine. Nagrađivanje je u vi- du gotovine ili besplatnih opklada, a u nivou Vaših kladioničarskih zarada. Ovakvo nagrađivanje posebno Vam koristi, ako ste redovni ili kladioničar sa visokim ulozima, mada od njega imate dobitak i ako ste rekreativac.

Cashback promocije

Popusti ili povraćaj novca su, takođe, vid nagrađivanja igrača, ali ovaj put kladionica će Vam umanjiti gubitke. To se postiže tako što za određeni period kladionica Vam isplati fiksni proce- nat od Vaših gubitaka. Popusti su posebno česti kod kladionica, koje u ponudi imaju konjske trke.

Promocije

Kladionice pored bonusa i nagrada, organizuju i specijalne promocije i takmičenja za igrače. Budite uvek u toku sa promocijama, jer one mogu biti ne samo izvor zabave, nego i zarade.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

4 brza koraka do klađenja uživo

Klađenje je klađenje, bez obzira da li se kladite u virtuelnom ili stvarnom svetu. Uvek će opkladu činiti: izbor, ulog i kvote. Razlika je, dakle, mesto klađenja – gde polažete opkladu. Prvi put kada je polažete online – kladili se uživo ili ne – proći ćete ova 4 ko- raka: 1. Izabrati online kladionicu Imate mogućnost da se registrujete kod više kladionica, iskoristite je. 2. Registrovati se kod online kladionice i otvoriti račun To je vrlo jednostavna procedura. Od Vas se traži da date svoje osnovne lične podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja i e-mail. Naravno, izabraćete i ...

Kladjenje uživo i 3 činjenice koje morate znati

Ako volite da gledate sportske prenose, ako volite uzbuđenje, ako volite da rizikujete i ako ste sigurni u svoje znanje o sportu, onda je klađenje uživo pravi izazov za Vas. Sve ovo već znate, rekli smo Vam. Ali, mnogo toga Vam još uvek moramo reći. Cilj ovog teksta je da Vam skrene pažnju na činjenice, koje možda znate a možda i ne – upamtite ih. Kako, zaista, izgleda kladjenje uživo Organizuje ga virtuelna kladionica, a dešava se u realnom vremenu. Sve relevatne informacije, koje dobijate na web stranici se redovno ažuriraju (trenutni rezultat, proteklo vreme, žuti i crveni kartoni itd). ...