Početna » Sistemi za klađenje » Over Under (više-manje) strategija za klađenje

Over Under (više-manje) strategija za klađenje

Jedna od popularnijih strategija među kladioničarima uz pomoć koje se kladite da li će ukupan broj poena, golova, gemova… na meču biti veći ili manji od broja koji je postavila kladionica.

Ovu strategiju možete primeniti na sve sportove. Međutim, za njeno uspešno igranje neophod- no Vam je dobro poznavanje statistike. U zavisnosti od sporta obraćate pažnju na različite stati- stičke podatke.

Evo nekoliko saveta za Vas, koji igrate ovu strategiju:

Pratite statistiku aktuelne sezone, ali više obraćajte pažnju na događaje a ne na prosek (važnije je, na primer, koliko je neki tim davao golova po utakmici nego koliko je ukupno postigao golova u sezoni)

Pravite razliku – da li neki tim igra kod kuće ili u gostima

Analizirajte sve dostupne podatke: kako su prošli raniji susreti dve ekipe (igrača), situ- aciju u ekipama (povrede, crvene kartone isl) i rezultate obeju strana.

Fizička forma igrača jeste bitna, ali nije presudna.

Ovoj vrsti opklade više su naklonjeni rekreativci, nego profesionalni kladioničari.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Moneyline strategija za klađenje

Pretstavljamo Vam još jednu strategiju – moneyline. Koristi se za klađenje na pobedu. Moneyline kvote za favorite su predstavljene negativno, a za autsajdere pozitivno. To znači da kada se kladite na favorite kvota govori koliko treba da uložite da biste osvojili 100$, dok kad se kladite na autsajdera, kvota pokazuje dobit na uloženih 100$. Pretvaranje moneyline u decimal- ne kvote kada se kladite na pobednika vršite tako što ulog delite sa decimalnim koeficijentom, dok kod opklade na slabiju ekipu ulog množite sa decimalnim koeficientom. Moneyline strategija Sve moneyline opklade iskazane su verovatnoćom, koju dobijate uz pomoć formule: rizik/povratak = verovatnoća ...

Kelly kriterijum strategija klađenja

Kelly kriterijum možete koristiti u više oblika kockanja, ne samo kod sportskog klađenja. Cilj joj je da svede na minimum mogućnost gubitka celog budžeta. To je, ustvari, matematička formula koja će Vam pomoći da odredite visinu uloga odnosno da li treba ili ne da polažete opkladu. Ona uzima u obzir ukupan iznos kladioničarskog budžeta i visi- nu očekivanog dobitka. Kako bi ste na odgovarajući način primenili formulu morate uključiti i procenu verovatnoće pobede uloga. To neće biti lako za Vas. Verovatnoća se ne može tačno od- rediti zbog velikog broja varijabli, ali je Vi možete preciznije odrediti. Kelly kriterijum formula ...