Početna » Sistemi za klađenje » Parlay strategija za klađenje

Parlay strategija za klađenje

Parlay strategija podrazumeva višestruke opklade na jednom ulogu. Opkladu dobijate samo ako su sve prognoze na datom ulogu tačne u suprotnom gubite opkladu.

Ubraja se među osnovne sisteme klađenja, a zbog svoje jednostavnosti, budžeta kojeg sami od- ređujete i malog rizika pogodna za početnike u klađenju. To je sistem pozitivne progresije.

Kako Parlay funkcioniše?

Suština ovog sistema je reinvestiranje dobitka, tj. da Vam dobit jedne opklade služi kao ulog za drugu, druge za treću itd. Na listiću ne bi trebalo da imate vise od tri događaja jer se sa poveća-njem broja događaja drastično povećavaju i Vaše šanse da pogrešite.

Ipak, Vi određujete dokle ćete se kladiti, određujete visinu početnog uloga i ukupnog budžeta za klađenje. Kada se završi jedan kladioničarski krug, novi krug se zapoinje početnim ulogom, a ne dobitkom iz prethodnog kruga.

Ovaj sistem funkcioniše tako da kad pobeđujete u nizu dobitak Vam konstantno raste, a kada uđete u gubitnički niz gubite samo početni ulog.

Najbolja upotreba Parlay

U online kladionicama koje nude besplatno klađenje kao bonus.

Uz pomoć ove strategije možete uspešno zaobići ograničenja kladionice, na primer staljajući 3 opklade na jedan ulog Vi sebi povećavate potencijalnu dobit I istovremeno ne probijate gornji limit za visinu uloga.

Je preko međusobno povezanih Akumulatora

Da biste što bolje iskoristili Parlay proučite kupovinu pola boda u fudbalu i Point Spread klađe- nje na košarku, a uz to ovladajte i Teaser klađenjem.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Moneyline strategija za klađenje

Pretstavljamo Vam još jednu strategiju – moneyline. Koristi se za klađenje na pobedu. Moneyline kvote za favorite su predstavljene negativno, a za autsajdere pozitivno. To znači da kada se kladite na favorite kvota govori koliko treba da uložite da biste osvojili 100$, dok kad se kladite na autsajdera, kvota pokazuje dobit na uloženih 100$. Pretvaranje moneyline u decimal- ne kvote kada se kladite na pobednika vršite tako što ulog delite sa decimalnim koeficijentom, dok kod opklade na slabiju ekipu ulog množite sa decimalnim koeficientom. Moneyline strategija Sve moneyline opklade iskazane su verovatnoćom, koju dobijate uz pomoć formule: rizik/povratak = verovatnoća ...

Kelly kriterijum strategija klađenja

Kelly kriterijum možete koristiti u više oblika kockanja, ne samo kod sportskog klađenja. Cilj joj je da svede na minimum mogućnost gubitka celog budžeta. To je, ustvari, matematička formula koja će Vam pomoći da odredite visinu uloga odnosno da li treba ili ne da polažete opkladu. Ona uzima u obzir ukupan iznos kladioničarskog budžeta i visi- nu očekivanog dobitka. Kako bi ste na odgovarajući način primenili formulu morate uključiti i procenu verovatnoće pobede uloga. To neće biti lako za Vas. Verovatnoća se ne može tačno od- rediti zbog velikog broja varijabli, ali je Vi možete preciznije odrediti. Kelly kriterijum formula ...