Početna » Sistemi za klađenje » Point spread strategija klađenja

Point spread strategija klađenja

Strategija Point spread – tačka širenja – postaje iz godine u godinu sve popularnija. Razlog leži u činjenici da ovaj način klađenja nema fiksne kvote (uglavnom se sastoji od dva broja 6 – 7, 9 – 10).

Ova strategija se zasniva na hendikepu, koji je postavljen na jednoj ekipi, a s ciljem da oba tima imaju podjednake šanse u očima kladioničara.

Point spread je, možda, jedna od najboljih strategija za klađenje na košarku, mada se može primenjivati i na druge sportove. Ona se razlićito primenjuje za svaki sport, ali kada je igrate tru- dite se da:

Koristite bonuse online kladionica.

Koristite više online kladionica istovremeno.

Budete oprezni kada su u pitanju favorizovani timovi.

Analizirate statistiku – trudite se da uočite koliko je neka ekipa bila ispod, a koliko puta iznad proseka; kakva je situacija u timovima, statistiku ranijih međusobnih mečeva.

Shvatite ključne brojeve za sport na koji se Vi kladite.

Uz pomoć ove strategije lakše ćete osvajati opklade pa Vam se može desiti da, ukoliko često bu- dete osvajali visoke dobitke, kladionica ograniči Vaš ulog ili Vam onemogući dalje klađenje. To i nije veliki problem s obzirom na mnoštvo online kladionica.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Moneyline strategija za klađenje

Pretstavljamo Vam još jednu strategiju – moneyline. Koristi se za klađenje na pobedu. Moneyline kvote za favorite su predstavljene negativno, a za autsajdere pozitivno. To znači da kada se kladite na favorite kvota govori koliko treba da uložite da biste osvojili 100$, dok kad se kladite na autsajdera, kvota pokazuje dobit na uloženih 100$. Pretvaranje moneyline u decimal- ne kvote kada se kladite na pobednika vršite tako što ulog delite sa decimalnim koeficijentom, dok kod opklade na slabiju ekipu ulog množite sa decimalnim koeficientom. Moneyline strategija Sve moneyline opklade iskazane su verovatnoćom, koju dobijate uz pomoć formule: rizik/povratak = verovatnoća ...

Kelly kriterijum strategija klađenja

Kelly kriterijum možete koristiti u više oblika kockanja, ne samo kod sportskog klađenja. Cilj joj je da svede na minimum mogućnost gubitka celog budžeta. To je, ustvari, matematička formula koja će Vam pomoći da odredite visinu uloga odnosno da li treba ili ne da polažete opkladu. Ona uzima u obzir ukupan iznos kladioničarskog budžeta i visi- nu očekivanog dobitka. Kako bi ste na odgovarajući način primenili formulu morate uključiti i procenu verovatnoće pobede uloga. To neće biti lako za Vas. Verovatnoća se ne može tačno od- rediti zbog velikog broja varijabli, ali je Vi možete preciznije odrediti. Kelly kriterijum formula ...