Početna » Kladionica » Predlozi za klađenje

Predlozi za klađenje

Želite li da budete među retkim srećnicima,koji lepo zarađuju od klađenja? Upamtite, uspeh u klađenju ne dolazi preko noći.

Potrebno je da uložite dosta vremena i truda, ovladate veštinom i budete disciplinivani. Za mno- ge je to prevelik napor pa u potrazi za instant zaradom traže prečice. Jedna od veoma popular- nih prečica je „tipping“ usluga, tj postavljanje opklada po savetu profesionalaca. Kao i sve drugo i ova usluga ima svoje prednosti i mane – navešćemo Vam ih.

Prednosti „tipping“ usluge:

Lako je dostupna – mnoge online kladionice je imaju

Za većinu sportova je dostupna

Štedi vreme

Pruža veliki izbor usluga

Pruža mogućnost zarade novca

Može biti i pomoć pri odlučivanju

Mane „tipping“ usluge:

Kvalitetan „tip“ je veoma redak

Čak i dobro položene opklade mogu se pokazati kao neprofitabilne

Možete imati i dodatne troškove

Nestaje faktor zabave

Tipovanje kao usluga postoji odavno, ali je sa razvojem interneta i s pojavom društvenih mreža postala znatno popularnija i pristupačnija kladioničarima. Možete birati za koji sport želite kori- stiti ovu uslugu, jer gotovo pokriva sve sportove. Mnogima godi mogućnost zarade novca, a da pri tome ne troše svoje vreme za istraživanje i donošenje odluka. Osim samog tipovanja ova us- luga Vam može pružiti dodatne informacije, na primer obrazloženje predloženih tipova – to Vam pruža dodatne mogućnosti: da potvrdite Vaše ranije izbore ili da sami izabrati opklade za koje mislite da su najbolje.

Internet je zaslužan i proširivanje asortimana ove usluge, ali kvantitet ne prati uvek, u istoj meri, i kvalitet. Neretko možete naići na nekvalifikovane ljude, koji predstavljajući se kao profesional- ci nude Vam svoje „savete i pomoć“. To ne znači da na internetu ne možete naći dobar savet za tip, naprotiv. Međutim, može Vam se desiti i druga situacija da dobijete dobar savet od iskus- nog kladioničara, ali da ne ostvarite dobitak ili čak uđete u gubitnički niz – to je sasvim realna opcija, jer ne postoji 100% sigurna opklada – i najveći igrači imaju svoje crne serije. To Vam ne- će predstavljati problem ako su ovi saveti besplatni, ali vrlo često kladioničari daju napojnice za ovakve savete i tako znatno povećava troškove klađenja.

I još nešto: koristeći ovu uslugu Vi sebi uskraćujete i mogućnost zabave i mogućnost razvijanja veština potrebnih za uspešno klađenje.

Naš savet

Korišćenje „tipping“ usluge je Vaš lični izbor, ali morate uzeti u obzir sve razloge „pro et contra“ kada o njoj donosite odluku. Na duge staze bolje je da se fokusirate na razvoj Vaših veština kla- đenja i zaradu novca na osnovu vlastitih odluka.

To ne znači da ovu uslugu nikada ne treba da koristite. Međutim, potrebno je da budete maksi- malno oprezni, posebno, u pogledu količine novca kojeg stavljate na opkladu.

Ostavite odgovor

x

Proverite takođe

Sportsko klađenje

Ako želite da se online i(li) uživo kladite, a ne možete da se oslobodite sumnji vezanih za pouz- danost i bezbednost ovog oblika klađenja – pročitajte ovaj tekst. Online kladionice nastale su tokom 90 –tih godina XX veka, uporedo sa razvojem interneta. U početku internet prevare su bile česte. I danas su mnogi skeptični u vezi online deponovanja no- vca i klađenja, ali bez razloga. Pouzdanost isplate dobitaka i bezbednost ličnih podataka Vam kod online kladionica zagarantovani. Da je reč o ozbiljnim i legalnim kompanijama dovoljno Vam govori podatak da su neke od njih prisutne i na berzama. Iako postoje ...

Kritički osvrt na sportske kladionice online

Web portal „Kladionica uživo“ vodi računa da preporuke, koje Vam daje, uistinu jesu najbolje online kladionice. Rangiranje smo izvršili u nekoliko kategorija, kako bi Vam olakšali pronalaže- nje adekvatnog izbora. Još jednom Vas uveravamo da su naše preporuke sigurne, ugledne i onli- ne kladionice s kojima ćete imati samo pozitivna kladioničarska iskustva. Ipak, jasno nam je da mnogi od vas žele da sami istraže kladionice pre nego što se odluče za jednu ili više njih. I Vama, koji ste se odlučili za samostalno istraživanje, nudimo pomoć u vidu recenzija naših preporuka. Recenzije sadrže sve informacije, koje su Vam potrebne za ...